Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator. 

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. 

Livrarea comenzilor se face de Luni pana Sambata intre orele 10:00 si 19:00. In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul va ajunge intre 4 si 24 ore. La livrarile din timpul weekend-ului (Sambata si in cazuri exceptionale Duminica: sarbatori legale si sau solicitari anterioare acceptate) confirmarea platii trebuie primita cel tarziu vineri la ora 17:00. 


Forta majora

www.floriintimisoara.ro.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.floriintimisoara.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.floriintimisoara.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floriintimisoara.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.floriintimisoara.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.


Publicitatea

www.floriintimisoara.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.floriintimisoara.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.floriintimisoara.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@floriintimisoara.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul CONTACT din prezentul contract.


Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.floriintimisoara.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.floriintimisoara.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul PFA Micula. I. Maria In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Timisoara.


Prezentarea ofertei

PFA Micula. I. Maria. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.floriintimisoara.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.floriintimisoara.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.floriintimisoara.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

Sfaturi pentru ingrijirea plantelor 

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.

Daca ai primit un buchet de flori:

- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;

- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Daca ai primit un aranjament de flori, impreuna cu burete (numit oasis):

- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);

- evita mutarea aranjamentului;

-pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Alaturi de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atasat un pliculet cu conservant, care te va ajuta sa prelungesti viata florilor si sa le mentii cat mai frumoase. Inainte de adaugarea conservantului trebuie sa respecti urmatorii pasi:

- dizolva continutul pliculetului in jumatate de litru de apa curata;

- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

ATENTIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile taiate, la o singura schimbare a apei.

Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).


Dreptul de retur 

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de PFA Micula. I. Maria se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:


1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str Victor Vlad Delamarina, nr 1, Timisoara, prin orice curier doriti.

3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.floriintimisoara.ro.

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

5. Coletul trebuie trimis la sediul Floriintimisoara.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. 

 

Garantia de conformitate

Raspunderea www.floriintimisoara.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 1 zile de la livrarea produselor.

Floria Flori in Timisoara.ro are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.


Produsele comercializate pe site-ul www.floriintimisoara.ro.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Floria oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 4 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul. 

Toate Bunurile comercializate de catre Floriintimisoara.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Floriintimisoara.ro acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Flori in Timisoara.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.