Despre Noi

Floraria online Flori in Timisoara.ro prima florarie online locala din Timisoara, care asigura livrarea de flori, aranjamente florale, cosulete de flori, flori in ghiveci si buchete de flori, la domiciliu, in maxim 4 ore de la comanda.

Floraria online Flori in Timisoara.ro a avut prima comanda in 28 februarie 2007 si de atunci am livrat cateva mii de buchete de flori sau aranjamente florale insotite de mesaje de dragoste si afectiune. 

Flori in Timisoara.ro livreaza flori si buchete de flori cu serviciu de curierat rapid propriu. Floraria online Flori in Timisoara.ro foloseste serviciile celor mai buni furnizori locali de flori pentru a avea intotdeauna certitudinea livrarii de flori proaspete. Pe Flori in Timisoara.ro poti comanda pe langa flori (trandafiri, gerbere, lalele, crini, irisi, cale, orhidee, garoafe, crizanteme, lisianthus, anthurium, flori in ghiveci) si ciocolata , ursuleti de plus, cadouri, torturi personalizate. Toate acestea fac din floraria Flori in Timsioara.ro un serviciu imbatabil.