Prima data aici?

Ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori in Timisoara.ro ?

Esti prima data la floraria online Flori in Timisoara.ro? Iti multumim. Pentru a-ti face vizita mai frumoasa, am scris mai jos cateva randuri despre ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori in Timisoara.ro.

Comanzi 24 de ore pe zi

la Flori in Timisoara.ro comanzi online 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Flori in Timisoara.ro nu este inchis niciodata. 

Comenzi telefonice

comenzile telefonice la Flori in Timisoara.ro le puteti face de Luni pana Sambata intre orele 10:00 si 18:00 doar pentru comenzile cu plata prin transfer bancar.

Modalitatile de plata 

plata buchetului de flori se poate face online folosind un Card de credit sau debit, un cont PayPal sau prin Transfer Bancar.

Despre transport

livrarea buchetului de flori va fi facuta in maxim 4 ore de la confirmarae platii dvs. prin curierat rapid, in functie de complexitatea buchetului de flori ales si distanta de livrare.

Suport Telefonic

floraria Flori in Timisoara.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Vineri intre 10:00 si 18:00. Sunati-ne si intrebati-ne la numarul de telefon: 0735185705

Abonatilor le trimitem noutati 

la floraria Flori in Timisoara.ro ai reduceri si oferte temporare si de scurta durata oferite abonatilor la newsletter.

Toate produsele noastre sunt in stoc

Daca acestea lipsesc accidental, floraria Flori in Timisoara.ro are o politica de substitutie prin care, pentru a nu pierde ocazia cu care faceti cadouri, putem inlocui unele flori, nuanta sau culoarea florilor, dar nu la o calitate inferioara celor comandate de catre dvs. si fara a altera in vreun fel calitatea si mesajul cadoului comandat.