Despre Livrare

Unde si cand livram

Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori in Timisoara.ro se face NUMAI in Timisoara, de Luni pana Sambata intre orele 10:00 si 18:00. In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul  va ajunge intre 4 ore si 8 ore din momentul conformarii platii.


Livrare intr-un anumit moment al zilei

Momentul din zi pentru livrare ales in timpul efectuarii comenzii are caracter pur orientativ, nereprezentand o obligatie pentru noi. In limita posibilitatilor, vom incerca sa respectam acea indicatie. Nu garantam livrarea comenzilor efectuate in zile speciale (Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie) daca nu avem confirmarea platii cu cel putin 24 de ore inainte de momentul livrarii - livrarea acestor comenzi facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.


- prima parte a zilei cuprinde un intervalul orar: 10:00 - 14:00

- a doua partea a zilei cuprinde intervalul orar: 14:00 - 18:00


Tarife de livrare 

Pentru comenzi mai mari de 99,90 Lei, beneficiati de transport gratuit


Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori in Timisoara.ro se face in 4 ore de la confirmarea platii comenzii; daca din cauze ce nu tin de floraria online Flori in Timisoara.ro comanda de flori nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.