Raze de Soare  

Raze de Soare

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 4.90 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Acest buchet de flori, datorita luminozitatii data de trandafiri si gerbere, va aduce lumina in casa si inima dumneavoastra. Aranjamentul floral contine 2 tipuri de flori: 7 trandafiri si 8 gerbere de culoarea galben, ce rasar dintre frunzele verzi ca razele de soare dimineata. Acest buchet de flori este perfect pentru a face o bucurie persoanei dragi; floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite acest buchet de flori persoanei dragi. De asemenea poti atasa la buchetul de flori un mesaj si un cadou dulce pentru persoana iubita.

Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza.
 

Pret: 132.50 Lei  ( € 31.54 )

 

 

+40 735 185 705
 • Pete Galbene 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori este alcatuit din 13 trandafiri galbeni inveliti de vrdele crud al primaverii. Petalele galbene ale trandafirilor par ca niste raze de soare, care se pregatesc sa rasara dupa o noapte linistita. Acest superb buchet de trandafiri este ideal pentru a aduce bucurie in inima persoanei dragi; floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine, persoanei dragi, acest minunat buchet de trandafiri galbeni, in doar 4 ore. Trandafirii galbeni se spune ca semnifica bogatie si succes...
 •  
 • Extaz Galben 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori reprezinta o combinatie superba de culoare, intre verdele frunzelor si galbenul petalelor de trandafiri ce rasar printre frunze ca razele de soare...cei 13 trandafiri galbeni vor fi departe de aduce vreun ghinion...ci, cu siguranta, fericire si incantare. Bucuria si delicatetea trandafirilor va fii transmisa cu siguranta persoanei care le va primi. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment special persoanei iubite si trimite acest superb buchet de flori alaturi de un mesaj, o jucarie de plus si un cadou dulce.
 •  
 • Yellow Roses 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori alcatuit din 13 trandafiri galbeni si floricele albe ornamentale este menit sa binedispuna si sa creeze o atmosfera placuta. Se spune ca, culoarea galben semnifica bogatie si succes.... Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment special unei persoane dragi si trimite pentru tine acest delicat buchet de trandafiri insotit de un mesaj si un cadou dulce.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara