Placere Portocalie  

Placere Portocalie

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 4.90 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Buchet de flori compus din 13 trandafiri portocalii; datorita coloritului de un portocaliu intens dar delicat in acelasi timp, trandafirii sunt florile ce se potrivesc la orice eveniment. Acest buchet de trandafiri este perfect pentru a aduce bucurie in viata unei persoanei dragi. In astfel de momente speciale, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite persoanei indragite, acest buchet de trandafiri portocalii impreuna cu mesajul dorit, o jucarie de plus si un cadou dulce.

Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza.
 

Pret: 125.70 Lei  ( € 29.92 )

 

 

+40 735 185 705
 • Extaz Portocaliu 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori reprezinta o combinatie superba de culoare, intre verdele frunzelor si portocaliul petalelor de trandafiri ce rasar printre frunze...cei 13 trandafiri vor fi departe de aduce vreun ghinion...ci, cu siguranta, fericire si incantare. Bucuria si delicatetea trandafirilor va fi transmisa cu siguranta persoanei care le va primi. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment special persoanei iubite si trimite acest superb buchet de flori alaturi de un mesaj si un cadou dulce.
 •  
 • Luminozitate 

  121.40 Lei ( € 28.89 )
  Buchetul de flori "Luminozitate" este compus din 5 gerbere si 8 trandafiri portocalii; aceste flori isi amplifica una alteia frumusetea, creand un minunat joc de culoare si lumina. Acest buchet de flori este modern si chic, fiind potrivit pentru a crea un moment de neuitat persoanei dragi. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un astfel de moment, trimite pentru tine acest superb buchet de gerbere si trandafiri persoanei dragi.
 •  
 • Clar de Luna 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori "Clar de luna" te duce cu gandul la o seara romantica sub clar de luna, de aceea este potrivit pentru persoanele care sunt romantice si vor sa-si arate dragostea. Buchetul este compus din 13 trandafiri portocalii, care prin coloritul si delicatetea lor te fac sa te simti plin de viata si romantic. Pentru a face o bucurie, o surpriza placuta persoanei iubite, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest delicat buchet de trandafiri, poate si alaturi de un cadou dulce.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara