PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Flori pentru Fiu

Flori pentru Fiu de la Flori in Timisoara

 • PayPal
 • Epayment
 • Buchet Jucaus 

  86.90 Lei ( € 20.68 )
  Trimite persoanei dragi acest vioi buchet de gerbere colorate prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro si cu siguranta bucuria acestui buchet de flori ii va fi transmisa. Gerberele de culori calde sunt menite sa-ti incante privirea si sa te incite la jocul lor.
  Buchetul de flori contine 11 flori: gerbere galbene, gerbere roz si gerbere rosii.
 •  
 • 9 Trandafiri albi 

  87.30 Lei ( € 20.78 )
  Buchetul de flori contine 9 trandafiri albi potriviti pentru orice moment de bucurie.
  Pentru o surpriza de neuitat floraria online flori in Timisoara trimite pentru tine acest buchet de trandafiri persoanei dragi, in aceeasi zi de la comanda.
 •  
 • Buchet de Gerbere si Jucarie 

  94.10 Lei ( € 22.40 )
  Delicat, simplu si jucaus, potrivit pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi, buchetul de flori este format din 7 gerbere colorate legate cu o fundita rosie, decorate cu floricele si intregit de o surpriza jucausa - o jucarie de plus. Trimite acest frumos buchet de gerbere cu floraria online, Flori in Timisoara si livrarea va fii onorata in 3 ore de la comanda.

  Imaginea este cu titlul de prezentare, buchetul de flori nu contine vaza.
  Jucaria de plus are dimensiunea aproximativ 20 cm si difera in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Pink Lemonade 

  98.80 Lei ( € 23.51 )
  Roz si galben sunt culorile predominante in acest aranjament floral.
  11 trandafiri galbeni si trandafiri roz frumos ornati, alcatuiesc un frumos buchet de flori, ce iti va incanta simturile.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri in culori pale.
 • Cosulet Aniversar 

  112.40 Lei ( € 26.75 )
  In cosuletul de flori "aniversar" se regasesc 5 trandafiri frumos aranjati alaturi de o jucarie de plus de 20 cm. Cosuletul cu flori si o jucarie de plus, este perfect pentru a face un cadou persoanei dragi atat de aniversarea numelui, de Paste cat si de Craciun, dar si pentru a fi primul care intampina nasterea unui copilas.
  Pentru toate aceste evenimente importante din viata, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine persoanei dragi, acest superb cosulet de flori "aniversar".

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
  Jucaria de plus poate sa difere in functie de stocul disponibil, pastrandu-se insa dimensiunea.
 •  
 • Gerbere si Jucarie de plus 

  124.80 Lei ( € 29.70 )
  11 Gerbere si o jucarie de plus de 20 cm pentru un moment de neuitat.
  Trimite acest buchet de flori alaturi de jucaria de plus persoanelor dragi cu floraria online Flori in Timisoara.

  Jucaria de plus poate sa difere in functie de stocul disponibil, pastrandu-si insa dimensiunea.
  Buchetul de flori nu contine vaza; imaginea este cu titlul de prezentare.
 •  
 • Buchet Roz 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchet de flori alcatuit din 13 trandafiri roz, al caror miros iti va inmiresma ziua, iar coloritul lor iti va lumina si inveseli casa.
  Trandafirii sunt flori speciale, misterioase si in acelasi timp gingase, potrivite pentru orice eveniment: zi de nastere, buchet de mireasa, botez....
  Pentru a face o bucurie persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite in numele tau acest buchet de trandafiri roz alaturi de mesajul dorit.
 •  
 • Extaz Galben 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori reprezinta o combinatie superba de culoare, intre verdele frunzelor si galbenul petalelor de trandafiri ce rasar printre frunze ca razele de soare...cei 13 trandafiri galbeni vor fi departe de aduce vreun ghinion...ci, cu siguranta, fericire si incantare.
  Bucuria si delicatetea trandafirilor va fii transmisa cu siguranta persoanei care le va primi.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment special persoanei iubite si trimite acest superb buchet de flori alaturi de un mesaj, o jucarie de plus si un cadou dulce.
 • Explozie de Alb 

  139.30 Lei ( € 33.15 )
  7 crini va vor da impresia unei explozii de lumina.
  Un buchet de flori superb pentru orice eveniment important din viata.
  Bucuria si puritatea crinilor va fii transmisa cu siguranta persoanei care ii va primi.
  Pentru a face o surpiza placuta persoanei dragi trimite acest superb buchet de flori prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 11 Roze 

  141.50 Lei ( € 33.68 )
  11 trandafiri aranjati cu eleganta intr-un bol de sticla va vor aduce un plus de bucurie.
  Faceti o surpriza placuta persoanei dragi trimitandu-i acest buchet de trandafiri rosii, prin floraria online Flori in Timisoara.

  Acest superb buchet de trandafiri rosii, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si poate de o jucarie oferite de floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, va aduce numai bucurie si zambete persoanei dragi.
 •  
 • 15 Roze 

  Pret vechi 173.50 Lei
  Pret redus 143.50 Lei ( € 34.15 )
  Buchetul de flori "15 Roze" te ajuta sa-ti exprimi sentimentele si mai ales sa-i urezi La Multi Ani persoanei dragi.
  Acest buchet de trandafiri rosii este potrivit de asemenea pentru a fi romantic, atat de ziua indragostitilor dar si intr-o zi oarecare.
  Buchetul contine 15 trandafiri rosii (trandafirii rosii semnifica iubirea fara sfarsit) inveliti de verdele crud al frunzelor si floricele decorative.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa fii romantic si trimite pentru tine, persoanei dragi, acest superb buchet de trandafiri rosii.
   
 •  
 • 17 Trandafiri 

  151.30 Lei ( € 36.01 )
  17 pete rosii de trandafiri confera naturalete si mister acestui buchet de flori; de asemenea acest buchet de trandafiri rosii va bucura la orice ocazie, fie ea speciala sau doar din dorinta de a aduce bucurie.
  Trimite persoanei dragi acest superb buchet de flori (trandafiri rosii) parca adunati din gradina, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 • 13 Trandafiri si o jucarie de plus 

  153.60 Lei ( € 36.56 )
  Buchetul este alcatuit din 13 trandafiri rosii presarati cu floricele decorative si o jucarie de plus. Buchetul de trandafiri este special creat pentru copii de toate varstele dar nu numai.
  Trimite acest jucaus buchet de flori persoanei dragi, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Jucaria de plus are lungimea de 20 cm.
  Alaturi de acest frumos buchet de flori puteti darui si un cadou dulce persoanei dragi.


  Ursuletul de plus poate sa difere in functie de stocul disponibil, pastrandu-se insa dimensiunea.
  .
 •  
 • 18 + 1 Trandafiri 

  168.10 Lei ( € 40.01 )
  Buchetul de trandafiri este potrivit pentru orice eveniment important din viata.
  Buchetul de flori este compus din 18 + 1 trandafiri rosii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani! proaspatului adult, dar nu numai atat.
  Trimite acest elegant buchet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore.
  Alaturi de superbul buchet de trandafiri poti alege o jucarie de plus si un cadou dulce de la floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • 19 Trandafiri 

  168.10 Lei ( € 40.01 )
  Buchetul de flori este compus din 18 + 1 trandafiri rosii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani! proaspatului adult, dar nu numai atat.
  Buchetul de trandafiri este potrivit pentru orice eveniment important din viata.
  Trimite acest elegant buchet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore.
  Alaturi de superbul buchet de trandafiri poti alege si un cadou dulce de la floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • Cosulet cu Flori Roz 

  168.20 Lei ( € 40.03 )
  Aranjamentul floral este alcatuit din 6 trandafiri roz, 7 gerbere roz, floricele decorative si o jucarie de plus de 20 cm; toate aceste regasindu-se intr-un superb cosulet de flori.
  Trimite acest frumos cosulet de flori persoanei dragi cu floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
  Jucaria de plus poate sa difere in functie de stocul disponibil, pastrandu-se insa dimensiunea.
 • Roz Delicat 

  176.30 Lei ( € 41.96 )
  Buchetul de trandafiri "Roz delicat" este creat pentru a aduce bucurie si iubire in inima persoanei care il primeste dar si a celui care il daruieste.
  Buchetul de flori contine 17 trandafiri roz, delicati si impunatori in acelasi timp, inveliti de verdele crud al frunzelor.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si trimite pentru tine persoanei dragi acest buchet de trandafiri roz, in doar 4 ore.
  Alaturi de buchetul de flori ales floraria online Flori in Timisoara.ro iti ofera posibilitatea sa alegi si un cadou dulce sau o jucarie de plus.
 •  
 • 21 Trandafiri 

  186.90 Lei ( € 44.48 )
  Aranjament floral grandios si delicat in acelasi timp, creat atat pentru a realiza un moment de neuitat cat si pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori este alcatuit din 21 trandafiri rosii.
  Pentru a realiza un moment magic, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie acest superb buchet de trandafiri rosii.
  Floraria Flori in Timisoara trimite pentru tine, acest aranjament de flori, persoanei dragi in doar 4 ore.
 •  
 • Manunchi de Soare 

  197.50 Lei ( € 47.00 )
  Acest buchet de flori este asemuit cu un "Manunchi de soare" datorita luminozitatii pe care o transmite, dar si delicatetii florilor din care este facut.
  In acest buchet de flori se regasesc frumos ornate 25 gerbere, de diferite culori (gerbere galbene, gerbere albe, gerbere rosii, gerbere portocalii).
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie acest superb buchet de flori, pentru o zi speciala.
  Alaturi de buchetul de gerbere floraria online Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie jucarii de plus si cadouri dulci.
 •  
 • Senzatie in Rosu 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Buchetul de trandafiri "Senzatie in rosu" este creat pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi si totodata pentru a aduce bucurie si iubire in inima persoanei care il primeste dar si a celui care il daruieste.
  Buchetul de flori contine 25 trandafiri rosii, delicati si impunatori in acelasi timp, inveliti de verdele crud al frunzelor.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si trimite pentru tine persoanei dragi acest buchet de trandafiri rosii, in doar 4 ore.
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara