PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Flori de La Multi Ani!

Flori de La Multi Ani! de la Flori in Timisoara

 • PayPal
 • Epayment
 • Splendoare Roz 

  125.70 Lei ( € 29.92 )
  Buchetul de flori "Splendoare roz" este potrivit pentru a fi romantic de Valentin's day (ziua indragostitilor).
  Buchetul este compus din 13 trandafiri roz, care prin coloritul si delicatetea lor te fac sa te simti plin de viata si romantic.
  Pentru a face o bucurie, o surpriza placuta persoanei iubite, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest delicat buchet de trandafiri, alaturi de mesajul dorit si de un cadou dulce.

 •  
 • Buchet gerbera in vaza 

  137.82 Lei ( € 32.80 )
  Trimite persoanei dragi acest buchet de gerbera prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Rosu, galben, portocaliu, in doua cuvinte bucurie si culoare, ambele regasite in acest frumos buchet de 13 gerbere intr-o gama variata de culori (gerbere galbene, gerbere rosii, gerbere portocalii) in vaza de sticla legate cu o panglica asortata.
  Buchetul contine vaza de sticla, Culoarea ei poate sa varieze in functie de stocul disponibil.
 •  
 • 15 Roze 

  Pret vechi 173.50 Lei
  Pret redus 143.50 Lei ( € 34.15 )
  Buchetul de flori "15 Roze" te ajuta sa-ti exprimi sentimentele si mai ales sa-i urezi La Multi Ani persoanei dragi.
  Acest buchet de trandafiri rosii este potrivit de asemenea pentru a fi romantic, atat de ziua indragostitilor dar si intr-o zi oarecare.
  Buchetul contine 15 trandafiri rosii (trandafirii rosii semnifica iubirea fara sfarsit) inveliti de verdele crud al frunzelor si floricele decorative.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa fii romantic si trimite pentru tine, persoanei dragi, acest superb buchet de trandafiri rosii.
   
 •  
 • Rosu Pasiune 

  143.50 Lei ( € 34.15 )
  Aceasta culoare inseamna pasiune, dragoste.
  Buchetul de flori este alcatuit din 15 trandafiri rosii - toti pentru a exprima dragostea pentru persoana iubita.
  Florile au fost si vor ramane intotdeauna cadoul potrivit pentru orice ocazie.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment special in viata persoanei dragi si trimite pentru tine acest superb buchet de flori "Rosu pasiune" alaturi de mesajul dorit, o jucarie de plus si de un cadou dulce.
 • 17 Trandafiri 

  151.30 Lei ( € 36.01 )
  17 pete rosii de trandafiri confera naturalete si mister acestui buchet de flori; de asemenea acest buchet de trandafiri rosii va bucura la orice ocazie, fie ea speciala sau doar din dorinta de a aduce bucurie.
  Trimite persoanei dragi acest superb buchet de flori (trandafiri rosii) parca adunati din gradina, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 •  
 • 18 + 1 Trandafiri 

  168.10 Lei ( € 40.01 )
  Buchetul de trandafiri este potrivit pentru orice eveniment important din viata.
  Buchetul de flori este compus din 18 + 1 trandafiri rosii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani! proaspatului adult, dar nu numai atat.
  Trimite acest elegant buchet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore.
  Alaturi de superbul buchet de trandafiri poti alege o jucarie de plus si un cadou dulce de la floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • 19 Trandafiri 

  168.10 Lei ( € 40.01 )
  Buchetul de flori este compus din 18 + 1 trandafiri rosii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani! proaspatului adult, dar nu numai atat.
  Buchetul de trandafiri este potrivit pentru orice eveniment important din viata.
  Trimite acest elegant buchet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore.
  Alaturi de superbul buchet de trandafiri poti alege si un cadou dulce de la floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • Revelatie 

  171.30 Lei ( € 40.77 )
  Buchetul de trandafiri "Revelatie" este alcatuit din 17 trandafiri: trandafiri albi, trandafiri roz, trandafiri rosii si trandafiri portocalii, gata pregatiti sa te inspire cu frumusetea si delicatetea lor.
  Trandafirii acestui buchet se "invart" in cercul frumusetii si modestiei, realizand un buchet de flori rotund.
  Pentru a realiza un moment special pentru persoana draga, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta si trimite pentru tine acest superb buchet de trandafiri, alaturi de un cadou dulce, o jucarie de plus si mesajul dorit.
 • 21 Trandafiri 

  186.90 Lei ( € 44.48 )
  Aranjament floral grandios si delicat in acelasi timp, creat atat pentru a realiza un moment de neuitat cat si pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori este alcatuit din 21 trandafiri rosii.
  Pentru a realiza un moment magic, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie acest superb buchet de trandafiri rosii.
  Floraria Flori in Timisoara trimite pentru tine, acest aranjament de flori, persoanei dragi in doar 4 ore.
 •  
 • 23 Trandafiri 

  204.70 Lei ( € 48.72 )
  Floraria online din Timisoara Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine intr-o zi importanta din viata...trimite 23 de roze alaturi de urarea de La multi ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori contine 23 de trandafiri rosii si frunze decorative, potriviti pentru orice ocazie: ziua indragostitilor, zi de nastere, o surpriza intr-o zi oarecare.


 •  
 • 25 Roze 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet "25 Roze", special creat pentru a aduce bucurie si zambete in sufletul persoanei dragi.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 •  
 • 23 Trandafiri rosii in vaza 

  248.36 Lei ( € 59.11 )
  Aranjament floral grandios si delicat in acelasi timp, creat atat pentru a realiza un moment de neuitat cat si pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori este alcatuit din 23 trandafiri rosii frumos aranjati intr-o vaza.
  Pentru a realiza un moment magic, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie acest superb buchet de trandafiri rosii.
  Floraria Flori in Timisoara trimite pentru tine, acest aranjament de flori, persoanei dragi in doar 3 ore.
 • 27 Trandafiri 

  250.30 Lei ( € 59.57 )
  Buchetul de flori este compus din 27 de trandafiri rosii, frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea, trandafirii rosii semnifica iubire...
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite buchetul de flori la domiciliul acestei in aceeasi zi.
  Alaturi de acest minunat buchet de trandafiri poti alege sa trimiti un mesaj, un cadou oferite de floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • 29 Trandafiri 

  257.10 Lei ( € 61.19 )
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea, trandafirii rosii semnifica iubire... Buchetul de flori este compus din 29 de trandafiri rosii frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri rosii.
  Alaturi de acest elegant buchet de trandafiri rosii poti alege sa daruiesti un cadou dulce si poate o jucarie de plus, oferite de floraria online Flori in Timisoara.
 •  
 • 31 Trandafiri 

  276.80 Lei ( € 65.88 )
  Buchetul de flori este compus din 31 de trandafiri rosii, frumos ornati este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori.
  Trandafirii rosii semnifica iubire, pasiune....
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri rosii.
  Alaturi de acest minunat buchet de trandafiri rosii poti alege sa daruiesti un cadou dulce si o jucarie de plus, oferite de floraria online Flori in Timisoara.
 •  
 • 33 Trandafiri 

  293.70 Lei ( € 69.90 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 33 trandafiri rosii.
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.

 • 35 Trandafiri 

  311.50 Lei ( € 74.14 )
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 35 trandafiri rosii.

 •  
 • 37 Trandafiri 

  349.30 Lei ( € 83.13 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 37 trandafiri rosii.
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga, trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.

 •  
 • 39 Trandafiri 

  358.20 Lei ( € 85.25 )
  Trimite persoanei dragi acest frumos buchet de trandafiri rosii prin floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Cei 39 trandafiri rosii frumos aranjati vor binedispune pe toata lumea cu coloritul si cu veselia lor si vor rosti in numele tau un La Multi Ani! persoanei iubite...
  Alaturi de buchetul de trandafiri poti transmite mesajul dorit, un cadou dulce si o jucarie de plus oferite de floraria Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 41 Trandafiri 

  364.90 Lei ( € 86.85 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 41 trandafiri rosii meniti sa aduca bucurie si culoare in inima persoanei iubite.
  Trimite acest grandios si delicat buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus prin floraria Flori in Timisoara.ro.
 • 43 Trandafiri 

  373.80 Lei ( € 88.96 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 43 de trandafiri rosii gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • 45 Trandafiri 

  400.50 Lei ( € 95.32 )
  Fii alaturi de cei dragi in momentele importante din viata, cum ar fi ziua de nastere si trimite prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro un buchet de flori special creat din 45 de trandafiri, cate un trandafiri pentru fiecare an petrecut cu cei dragi.
  Buchetul de trandafiri este compus din 45 trandafiri rosii rasariti printre verdele crud al frunzelor. Floraria online Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si pe langa buchetul de trandafiri iti ofera posibilitatea sa transmiti mesajul dorit persoanei dragi, precum si un cadou dulce.
 •  
 • 47 Trandafiri 

  418.30 Lei ( € 99.56 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani!
  Buchetul contine 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi. Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 49 Trandafiri 

  457.00 Lei ( € 108.77 )
  Buchetul de flori este compus din 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi.
  Floraria online din Timisoara Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani!
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 • 51 Trandafiri 

  462.80 Lei ( € 110.15 )
  Buchetul de flori contine 51 de trandafiri rosii.
  Acest buchet de trandafiri, este ideal pentru a face o surpriza placuta si anume, de a ura La Multi Ani! persoanei dragi.
  Trimite persoanei dragi superbul buchet de flori compus din 51 de trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
 •  
 • 53 Trandafiri 

  489.50 Lei ( € 116.50 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 53 de trandafiri rosii, gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori, datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • 55 Trandafiri 

  507.30 Lei ( € 120.74 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 55 de trandafiri rosii gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • 101 Trandafiri 

  898.90 Lei ( € 213.94 )
  Buchetul de flori este compus din 101 trandafiri rosii, inveliti intr-o panglica asortata, gata pregatiti sa iti aduca zambetul pe buze.
  Trimite persoanei dragi un buchet de flori si poate un cadou dulce sau o jucarie de plus, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online Flori in Timisoara livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 • 303 Trandafiri 

  2370.00 Lei ( € 564.06 )
  303 trandafiri in 3 buchete de cate 101 trandafiri alcatuite din 150 trandafiri albi si 153 trandafiri rosii
 •  
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara