PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Flori in Timisoara.ro - Florarie online

  • PayPal
  • Epayment
Cum platesc flori si buchetele de flori pe floraria online Flori in Timisoara.ro?

1. Plata cu Cardul
In ultimul pas de comanda va rugam selectati "plateste cu cardul" iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul care va procesa comanda dvs. afisandu-va formularul de plata pentru comanda dvs. La finalizarea platii va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dvs. si va vom expedia in mail chitanta conform platii. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club ...


2. Plata cu PayPal

Pentru plata cu PayPal este necesar sa aveti un cont PayPal. In ultimul pas de comanda va rugam selectati "plateste cu PayPal" iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul www.PayPal.com afisandu-va formularul de plata pentru comanda dvs. La finalizarea platii va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dvs.


3. Plata prin Transfer Bancar

Conform datelor PFA Micula I Maria din factura proforma emisa in emailul dvs.(in partea dreapta sus a facturii proforme). Va aducem la cunostinta ca pentru a putea onora comanda dvs.(doar in cazul platii dintr-o alta banca decat ING), va rugam sa ne trimiteti confirmarea de plata scanata, pe mail la adresa: office@floriintimisoara.roLivrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori in Timisoara.ro se face in 4 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de floraria online Flori in Timisoara.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore. Daca in acest timp livrarea buchetelor de flori nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda de flori se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro  florarie cu livrare flori in Timisoara