49 Trandafiri  

49 Trandafiri

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 4.90 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Buchetul de flori este compus din 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi.
Floraria online din Timisoara Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani!
Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 

Pret: 457.00 Lei  ( € 108.77 )

 

 

+40 735 185 705
 • 47 Trandafiri 

  418.30 Lei ( € 99.56 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani! Buchetul contine 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi. Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 45 Trandafiri 

  400.50 Lei ( € 95.32 )
  Fii alaturi de cei dragi in momentele importante din viata, cum ar fi ziua de nastere si trimite prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro un buchet de flori special creat din 45 de trandafiri, cate un trandafiri pentru fiecare an petrecut cu cei dragi. Buchetul de trandafiri este compus din 45 trandafiri rosii rasariti printre verdele crud al frunzelor. Floraria online Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si pe langa buchetul de trandafiri iti ofera posibilitatea sa transmiti mesajul dorit persoanei dragi, precum si un cadou dulce.
 •  
 • 51 Trandafiri 

  462.80 Lei ( € 110.15 )
  Buchetul de flori contine 51 de trandafiri rosii. Acest buchet de trandafiri, este ideal pentru a face o surpriza placuta si anume, de a ura La Multi Ani! persoanei dragi. Trimite persoanei dragi superbul buchet de flori compus din 51 de trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2007-2017 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara