PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

300 - 500 Lei

300 - 500 Lei de la Flori in Timisoara

 • PayPal
 • Epayment
 • Cosulet Floral 

  302.10 Lei ( € 71.90 )
  Din acest cosulet de nuiele, va vor incanta privirea trandafiri intr-o gama variata de culori: trandafiri galbeni, trandafiri albi, trandafiri portocalii si trandafiri rosii.
  Pentru a face o surpiza placuta persoanei dragi, trimite cosuletul de flori "Cosulet Floral" alcatuit din 27 trandafiri, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro si cu siguranta rezultatul va fi incununat de bucurie si zambete.
  Acest cosulet cu trandafiri colorati este potrivit pentru a fi daruit de Craciun, de Paste sau de aniversarea unui copil, dar nu numai.

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • INIMA MULTICOLORA 

  310.00 Lei ( € 73.78 )
  Daruieste persoanei iubite "Inima Multicolora", de valentine's, Dragobete sau doar fiindca o iubesti.
  In astfel de momente de dragoste, romantice, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si te ajuta sa-ti exprimi sentimentele fata de persoana iubita.
  Inima florala este alcatuita din 33 de trandafiri colorati.
  Trimite aceasta inima din trandafiri rosii persoanei dragi alaturi poate de un mesaj de dragoste, un cadou dulce sau o jucarie de plus.
 •  
 • 35 Trandafiri 

  311.50 Lei ( € 74.14 )
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 35 trandafiri rosii.

 •  
 • Buchet de Trandafiri Albi 

  311.50 Lei ( € 74.14 )
  Un aranjament floral impunator alcatuit din 35 trandafiri albi.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa faci o supriza persoanei dragi si trimite pentru tine acest deosebit buchet de flori (trandafiri albi) insotit de mesajul dorit, o jucarie de plus si de un cadou dulce.
 • Inima din Dragoste 

  330.90 Lei ( € 78.75 )
  Daruieste persoanei iubite "Inima din Dragoste", de valentine's, Dragobete sau doar fiindca o iubesti.
  In astfel de momente de dragoste, romantice, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si te ajuta sa-ti exprimi sentimentele fata de persoana iubita.
  Inima florala este alcatuita din 31 de trandafiri rosii; trandafirii rosii semnifica iubire fara sfarsit.
  Trimite aceasta inima din trandafiri rosii persoanei dragi alaturi poate de un mesaj de dragoste, un cadou dulce sau o jucarie de plus.
 •  
 • Inima din Trandafiri 

  Pret vechi 399.90 Lei
  Pret redus 330.90 Lei ( € 78.75 )
  Inima din trandafiri este ideala pentru a-ti exprima sentimentele fata de persoana iubita.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine in momentele importante din viata si te ajuta sa creezi un moment de bucurie persoanei dragi - trimite pentru tine aceasta superba inima florala compusa din 31 trandafiri: trandafiri rosii, trandafiri albi si trandafiri roz.
   
 •  
 • 37 Trandafiri 

  349.30 Lei ( € 83.13 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 37 trandafiri rosii.
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga, trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.

 •  
 • 39 Trandafiri 

  358.20 Lei ( € 85.25 )
  Trimite persoanei dragi acest frumos buchet de trandafiri rosii prin floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Cei 39 trandafiri rosii frumos aranjati vor binedispune pe toata lumea cu coloritul si cu veselia lor si vor rosti in numele tau un La Multi Ani! persoanei iubite...
  Alaturi de buchetul de trandafiri poti transmite mesajul dorit, un cadou dulce si o jucarie de plus oferite de floraria Flori in Timisoara.ro.
 • 41 Trandafiri 

  364.90 Lei ( € 86.85 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 41 trandafiri rosii meniti sa aduca bucurie si culoare in inima persoanei iubite.
  Trimite acest grandios si delicat buchet de trandafiri rosii alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus prin floraria Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • Inima de lux 

  369.40 Lei ( € 87.92 )
  O inima florala "de lux", formata din 34 trandafiri rosii si ornata cu un martisor - o floare de orhidee sau orice alta floare alba, pentru un plus de culoare, precum si cu frunzulite decorative. Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online flori in Timisoara este alaturi de tine si trimite pentru tine acest aranjament la domiciliu, in aceeasi zi de la comanda.
 •  
 • Buchet ca Zapada 

  372.10 Lei ( € 88.56 )
  Trimite persoanei dragi acest frumos buchet de trandafiri albi, "ca zapada" prin floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Cei 39 trandafiri albi frumos aranjati vor binedispune pe toata lumea cu naturaletea si puritatea lor si vor rosti in numele tau un La Multi Ani! persoanei iubite...
  Alaturi de buchetul de trandafiri poti transmite mesajul dorit si un cadou dulce oferit de floraria Flori in Timisoara.ro.

 •  
 • 43 Trandafiri 

  373.80 Lei ( € 88.96 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 43 de trandafiri rosii gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 • 37 Trandafiri Colorati 

  Pret vechi 410.20 Lei
  Pret redus 379.30 Lei ( € 90.27 )
  Buchetul de flori este compus din 37 de trandafiri de diverse culori, frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori.
  Trandafirii albi semnifica inocenta si puritate; trandafirii rosii semnifica iubire, pasiune; trandafirii roz - fericire; trandafirii galbeni - prietenie....
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri in culori.
   
 •  
 • Variatii 

  379.30 Lei ( € 90.27 )
  Amestecul de flori si culori se regaseste intr-un buchet de flori plin de viata "Variatii".
  Buchetul de flori contine 37 de trandafiri galbeni si portocalii.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi trimite acest superb buchet de flori alaturi de un mesaj si un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 45 Trandafiri 

  400.50 Lei ( € 95.32 )
  Fii alaturi de cei dragi in momentele importante din viata, cum ar fi ziua de nastere si trimite prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro un buchet de flori special creat din 45 de trandafiri, cate un trandafiri pentru fiecare an petrecut cu cei dragi.
  Buchetul de trandafiri este compus din 45 trandafiri rosii rasariti printre verdele crud al frunzelor. Floraria online Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si pe langa buchetul de trandafiri iti ofera posibilitatea sa transmiti mesajul dorit persoanei dragi, precum si un cadou dulce.
 •  
 • Snowflakes 

  400.50 Lei ( € 95.32 )
  Buchetul de flori "Snowflakes" este compus din 45 fulgi de zapada si anume, trandafiri albi si rosii. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa primesti iarna cum se cuvine, daruindu-ti acest superb buchet de trandafiri albi si rosii.
  Trimite persoanei dragi acest buchet de trandafiri alaturi de mesajul dorit si de un cadou dulce prin intermediul florariei online Flori in Timisoara.ro.
 • 47 Trandafiri 

  418.30 Lei ( € 99.56 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani!
  Buchetul contine 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi. Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 49 Trandafiri 

  457.00 Lei ( € 108.77 )
  Buchetul de flori este compus din 47 de trandafiri, cate un trandafir pentru fiecare an petrecut alaturi de cei dragi.
  Floraria online din Timisoara Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet de trandafiri, special creat pentru a aduce bucurie in sufletul persoanei dragi si pentru a transmite mesajul de La Multi Ani!
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 51 Trandafiri 

  462.80 Lei ( € 110.15 )
  Buchetul de flori contine 51 de trandafiri rosii.
  Acest buchet de trandafiri, este ideal pentru a face o surpriza placuta si anume, de a ura La Multi Ani! persoanei dragi.
  Trimite persoanei dragi superbul buchet de flori compus din 51 de trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
 •  
 • 53 Trandafiri 

  489.50 Lei ( € 116.50 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
  Buchetul de flori este compus din 53 de trandafiri rosii, gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze.
  Trandafirii sunt cele mai indragite flori, datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara