27 Trandafiri  

27 Trandafiri

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 4.90 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Buchetul de flori este compus din 27 de trandafiri rosii, frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare. Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea, trandafirii rosii semnifica iubire... Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite buchetul de flori la domiciliul acestei in aceeasi zi. Alaturi de acest minunat buchet de trandafiri poti alege sa trimiti un mesaj, un cadou oferite de floraria Flori in Timisoara.
Poza este cu titlul de prezentare si nu contine vaza.
 

Pret: 250.30 Lei  ( € 59.57 )

 

 

+40 735 185 705
 • Senzatie in Rosu 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Buchetul de trandafiri "Senzatie in rosu" este creat pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi si totodata pentru a aduce bucurie si iubire in inima persoanei care il primeste dar si a celui care il daruieste. Buchetul de flori contine 25 trandafiri rosii, delicati si impunatori in acelasi timp, inveliti de verdele crud al frunzelor. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si trimite pentru tine persoanei dragi acest buchet de trandafiri rosii, in doar 4 ore.
 •  
 • 25 Roze 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet "25 Roze", special creat pentru a aduce bucurie si zambete in sufletul persoanei dragi. Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 29 Trandafiri 

  257.10 Lei ( € 61.19 )
  Buchetul de flori este compus din 29 de trandafiri rosii frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare. Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea trandafirii rosii semnifica iubire... Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri rosii. Alaturi de acest elegant buchet de trandafiri rosii poti alege sa daruiesti un cadou oferit de floraria online Flori in Timisoara. Poza este cu titlul de prezentare si nu contine vaza.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara