PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

200 - 300 Lei

200 - 300 Lei de la Flori in Timisoara

 • PayPal
 • Epayment
 • 23 Trandafiri 

  204.70 Lei ( € 48.72 )
  Floraria online din Timisoara Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine intr-o zi importanta din viata...trimite 23 de roze alaturi de urarea de La multi ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori contine 23 de trandafiri rosii si frunze decorative, potriviti pentru orice ocazie: ziua indragostitilor, zi de nastere, o surpriza intr-o zi oarecare.


 •  
 • Clasic 

  204.70 Lei ( € 48.72 )
  Buchetul de flori "Clasic" imbina clasicul cu elegantul si este potrivit pentru orice ocazie.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro trimite pentru tine acest superb buchet de flori, alaturi de un mesaj, o jucarie de plus sau un cadou dulce.
  Buchetul de flori contine 23 de trandafiri rosii presarati de floricele albe decorative.
 •  
 • Inima din Trandafiri Albi 

  208.10 Lei ( € 49.53 )
  O delicata inima florala alcatuita din 17 trandafiri albi si decorata pe margine cu floricele albe si frunzulite verzi.
  Trimite acest aranjament floral persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara si cu siguranta va avea parte de o surpriza placuta.
 •  
 • Orhidee Enigmatica 

  211.30 Lei ( € 50.29 )
  O minunata orhidee care scoate in evidenta delicatetea si sensibilitatea.
  Alege-o si fa un minunat cadou persoanei dragi, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 • Cosulet de Toamna 

  211.90 Lei ( € 50.43 )
  Din acest cosulet de nuiele, va vor incanta privirea trandafiri portocalii si trandafiri albi.
  Pentru a face o surpiza placuta persoanei dragi, trimite acest cosulet de toamna alcatuit din 21 trandafiri, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro si cu siguranta rezultatul va fi incununat de bucurie si zambete.

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Feerie 

  213.70 Lei ( € 50.86 )
  O feerie a culorilor, a simturilor. Un buchet in doua culori, alb si roz.
  Buchetul de flori este format din 21 de trandafiri albi si roz.
  Trimiteti acest buchet de flori feeric persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

  Ornamentul floral este inclus in aranjament dar poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Trandafiri in Culori 

  214.70 Lei ( € 51.10 )
  Buchetul de flori "Trandafiri in culori" este potrivit pentru orice ocazie vesela, de bucurie.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro trimite pentru tine acest superb buchet de flori alaturi de un mesaj, o jucarie de plus sau un cadou dulce.
  Buchetul de flori contine 23 de trandafiri colorati.

 •  
 • Orhidee Mistica 

  225.30 Lei ( € 53.62 )
  Buchetul de flori "Orhidee mistica" este alcatuit din o orhidee, care reflecta mister si romantism in acelasi timp.
  Orhideea este o floare exotica ce reprezinta frumusete si armonie.
  Trimiteti aceasta delicata si superba floare persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro alaturi de mesajul dorit si de un cadou dulce.


 • Orhidee Vesela 

  226.20 Lei ( € 53.84 )
  Orhideea - o floare exotica.
  Reprezinta frumusete si armonie.
  Trimiteti aceasta delicata si superba floare persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 •  
 • Ploaie de flori 

  229.00 Lei ( € 54.50 )
  O ploaie de 19 trandafiri rosii si floricele decorative intr-un cosulet de nuiele ornat cu o funda asortata.
  Trimite acest superb cosulet persoanei dragi prin intermediul florariei online Flori in Timisoara.

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • 25 Roze 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie un superb buchet "25 Roze", special creat pentru a aduce bucurie si zambete in sufletul persoanei dragi.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei indragite, trimite acest buchet de flori - trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.

 •  
 • Senzatie in Rosu 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Buchetul de trandafiri "Senzatie in rosu" este creat pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi si totodata pentru a aduce bucurie si iubire in inima persoanei care il primeste dar si a celui care il daruieste.
  Buchetul de flori contine 25 trandafiri rosii, delicati si impunatori in acelasi timp, inveliti de verdele crud al frunzelor.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si trimite pentru tine persoanei dragi acest buchet de trandafiri rosii, in doar 4 ore.
 • Trandafiri Portocalii 

  232.50 Lei ( € 55.34 )
  Buchet de flori compus din 25 trandafiri portocalii presarati printre verdele pur al primaverii, va aduce cu siguranta fericire si incantare.
  Trimite acest buchet de trandafiri portocalii persoanei dragi, prin floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori proaspete la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • 21 trandafiri rosii in vaza 

  234.99 Lei ( € 55.93 )
  Aranjament floral grandios si delicat in acelasi timp, creat atat pentru a realiza un moment de neuitat cat si pentru a spune La Multi Ani! persoanei dragi.
  Buchetul de flori este alcatuit din 21 trandafiri rosii frumos aranjati intr-o vaza.
  Pentru a realiza un moment magic, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro iti pune la dispozitie acest superb buchet de trandafiri rosii.
  Floraria Flori in Timisoara trimite pentru tine, acest aranjament de flori, persoanei dragi in doar 3 ore.
 •  
 • Gerbere din Inima 

  242.50 Lei ( € 57.71 )
  O superba inima din 25 de gerbere intr-o gama variata de culori, poti sa o oferi "din inima" persoanei dragi.
  Gerberele colorate: gerbere rosii, gerbere galbene, gerbere portocalii s-au reunit in aceasta inima, pentru a forma un aranjament vesel, care sa binedispuna pe toata lumea cu veselia lui.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si te ajuta sa faci o bucurie persoanei dragi, si anume, trimite pentru tine la domiciliul persoanei dragi, aceasta superba inima din gerbere in 4 ore.
 •  
 • Frumusete Naturala 

  247.50 Lei ( € 58.90 )
  Aranjament floral grandios si delicat in acelasi timp, creat pentru a realiza un moment de neuitat. Aranjamentul de flori este alcatuit din 10 trandafiri albi si 11 trandafiri galbeni precum si din floricele decorative.
  Pentru a realiza un moment magic, floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro va pune la dispozitie acest superb aranjament floral.
  Floraria Flori in Timisoara trimite pentru tine acest aranjament de flori persoanei dragi in doar 4 ore.
 • Cosulet Tomnatic 

  249.30 Lei ( € 59.33 )
  Intampina toamna cum se cuvine, cu acest superb cosulet de flori "Tomnatic", special creat pentru acest sezon.
  Cosuletul de flori "Cosulet Tomnatic" este compus din 25 trandafiri portocalii, gata pregatiti sa rosteasca un sincer La multi ani!
  Cosuletul de flori este potrivit pentru orice eveniment important, de bucurie din viata.
  Trimite acest elegant cosulet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, care livreaza flori la domiciliu in doar 4 ore.
  Alaturi de superbul cosulet poti alege un cadou dulce si o jucarie de plus de la floraria Flori in Timisoara.ro.
 •  
 • 27 Trandafiri 

  250.30 Lei ( € 59.57 )
  Buchetul de flori este compus din 27 de trandafiri rosii, frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea, trandafirii rosii semnifica iubire...
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite buchetul de flori la domiciliul acestei in aceeasi zi.
  Alaturi de acest minunat buchet de trandafiri poti alege sa trimiti un mesaj, un cadou oferite de floraria Flori in Timisoara.
 •  
 • 29 Trandafiri 

  257.10 Lei ( € 61.19 )
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea, trandafirii rosii semnifica iubire... Buchetul de flori este compus din 29 de trandafiri rosii frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri rosii.
  Alaturi de acest elegant buchet de trandafiri rosii poti alege sa daruiesti un cadou dulce si poate o jucarie de plus, oferite de floraria online Flori in Timisoara.
 •  
 • Cosulet cu Trandafiri si Crini 

  274.50 Lei ( € 65.33 )
  Culorile naturii se regasesc in acest minunat cosulet cu trandafiri roz si crini, menit sa va faca o surpriza placuta, indiferent de ocazie.
  Cosuletul cu flori este alcatuit din 23 de trandafiri roz si 2 crini roz, ce par proaspat culesi din gradina, frumos aranjati pentru un plus de culoare si bucurie in viata celui care ii va primi, dar nu in ultimul rand si a celui care il trimite.
  Culoare si rafinament, doua caracteristici regasite in acest cosulet cu crini si trandafiri.
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine, indiferent de ocazie si trimite pentru tine persoanei dragi, acest superb cosulet cu trandafiri si crini roz, alaturi de mesajul dorit si poate de un cadou dulce si o jucarie de plus.

  Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 • 31 Trandafiri 

  276.80 Lei ( € 65.88 )
  Buchetul de flori este compus din 31 de trandafiri rosii, frumos ornati este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori.
  Trandafirii rosii semnifica iubire, pasiune....
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri rosii.
  Alaturi de acest minunat buchet de trandafiri rosii poti alege sa daruiesti un cadou dulce si o jucarie de plus, oferite de floraria online Flori in Timisoara.
 •  
 • 33 Trandafiri 

  293.70 Lei ( € 69.90 )
  Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro te ajuta sa creezi un moment de neuitat si totodata sa transmiti La Multi Ani! persoanei dragi - trimite pentru tine acest superb buchet de 33 trandafiri rosii.
  Trandafirii rosii simbolizeaza iubire fara sfarsit...exprima-ti sentimentele fata de persoana draga trimitand acest delicat si in acelasi timp grandios buchet de trandafiri rosii, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.

 •  
 • 33 Trandafiri Albi 

  293.70 Lei ( € 69.90 )
  Trandafirii sunt considerate cele mai delicate si frumoase flori, de asemenea trandafirii albi semnifica inocenta si puritate...
  Buchetul de flori este compus din 33 de trandafiri albi frumos ornati si este potrivit pentru a crea un moment unic, special persoanei iubite, atat de ziua de nastere cat si intr-o zi oarecare.
  Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro este alaturi de tine si trimite pentru tine acest minunat buchet de trandafiri albi.
  Pentru a amplifica surpriza, floraria online iti pune la dispozitie si mici cadouri: bomboane de ciocolata si jucarii de plus.
 •  
 • Sampanie Moet Chandon Brut Imperial 750ml + cutie 

  298.98 Lei ( € 71.16 )
  Trimite unei persoane dragi un cadou special, Sampania Moet Chandor, alaturi de o floare, un buchet de flori, un cosulet de flori sau o floare in ghiveci prin floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.Sampanie Moet Chandon Brut Imperial 750ml + cutie.
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara