101 Trandafiri  

101 Trandafiri

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 4.90 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Buchetul de flori este compus din 101 trandafiri rosii, inveliti intr-o panglica asortata, gata pregatiti sa iti aduca zambetul pe buze.
Trimite persoanei dragi un buchet de flori si poate un cadou dulce sau o jucarie de plus, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro.
Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor.
Floraria online Flori in Timisoara livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 

Pret: 898.90 Lei  ( € 213.94 )

 

 

+40 735 185 705
 • 51 Trandafiri 

  462.80 Lei ( € 110.15 )
  Buchetul de flori contine 51 de trandafiri rosii. Acest buchet de trandafiri, este ideal pentru a face o surpriza placuta si anume, de a ura La Multi Ani! persoanei dragi. Trimite persoanei dragi superbul buchet de flori compus din 51 de trandafiri rosii, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro, alaturi de mesajul dorit, de un cadou dulce si de o jucarie de plus.
 •  
 • 53 Trandafiri 

  489.50 Lei ( € 116.50 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro. Buchetul de flori este compus din 53 de trandafiri rosii, gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze. Trandafirii sunt cele mai indragite flori, datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor. Floraria online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • 55 Trandafiri 

  507.30 Lei ( € 120.74 )
  Transmite La Multi Ani! persoanei dragi alaturi de un buchet de flori si poate un cadou dulce, prin intermediul florariei online din Timisoara, Flori in Timisoara.ro. Buchetul de flori este compus din 55 de trandafiri rosii gata pregatiti sa iti ureze La Multi Ani si sa-ti aduca zambetul pe buze. Trandafirii sunt cele mai indragite flori datorita delicatetii si in acelasi timp si maretiei lor, datorita gamei variate de culori si rezistentei lor. Floraria online Flori in Timisoara.ro livreaza buchetele de flori la domiciliu in doar 4 ore.
 •  
 • PayPal
 • Epayment
 
Copyright 2007-2018 Flori in Timisoara.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
SC Inpixie SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 11563.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Floraria Flori in Timisoara.ro florarie cu livrare flori in Timisoara